Akademski zbor Vladimir Prelog – Poziv novim članovima

Početak nove sezone u radu Akademskog zbora „Vladimir Prelog“  najbolja je prilika da nam se pridruže novi članovi. Pozivamo sve zainteresirane za pjevanje u zboru da dođu na FKIT, u Veliku kemijsku predavaonicu, Marulićev trg 20, od ponedjeljka 19. rujna 2016. nadalje. Probe se održavaju ponedjeljkom i petkom od 19 do 21 sat. Do kraja ovom mjeseca možete se priključiti u sljedeće dane: 19., 23., 26. i 30. rujna. Dobrodošli!

Zborsko pjevanje pomlađuje duh, pruža zadovoljstvo u zajedničkoj kreaciji nečega lijepog, predstavlja pravu promjenu u odnosu na profesionalne životne obaveze. Članovi ovoga zbora su različitih struka: kemičari i biolozi (FKIT i PMF), liječnici, šumari, farmaceuti, pravnici, biotehnolozi, agronomi itd. Pripadaju različitim generacijama, od 30  godina starosti, preko srednjih godina, do nekoliko „seniora“, što je dobra kombinacija mladosti i iskustva.

Zbor je u svojih 25 godina djelovanja postigao značajne uspjehe u Hrvatskoj i u inozemstvu. Jedan je od najkvalitetnijih amaterskih zborova u Zagrebu i u Hrvatskoj. Uz pomoć novih članova očekujemo da se ta kvaliteta i uspjesi nastave.

Pozdravljaju Vas Iva Juras, dirigentica i Krunoslav Kovačević, pročelnik zbora.