Floraart_Akademski zbor Vladimir Prelog na Bundeku u subotu 18.5. u 18 sati

Na Bundeku se narednog tjedna, od ponedjelka 13. do nedjelje 19. svibnja, održava 22. Izložba cijeća Floraart, dio koje je i Glazbena pozornica na jezeru, sa svakodnevnim glazbenim programom.

Drago nam je da Vas možemo pozvati da u subotu 18. svibnja u 18 sati poslušate Akademski zbor Vladimir Prelog s pjesmama afričkih i sjevernoameričkih crnaca naziva Black Music Tribute. Sa zborom će nastupiti solistica Ivana Galić i solist Stojan Trajkov te ansambl bubnjeva Dobre vibracije, a dirigentica će biti, kao i uvijek, Iva Juras. Program i izvedba će djelovati pomalo egzotično, ali vrlo interesantno i atraktivno. Iza nastupa zbora, u 19 sati, počinje solistički koncert Ivane Galić i njezinog banda s gospel programom.

Evo i programa Black Music Tribute: Bubnjevi solo, Ndikokhele Bawo, Day-O, Roll Jordan, I Feel good, Ukuthula, Oh Freedom, Wana Baraka, Thula sizwe, Bubnjevi solo, Pata Pata, Circle of Life, Think, Didn’t it Rain, Up above my Head, Hlonolofatsa, Bubnjevi solo.

Nadam se da ćete uloviti toliko slobodnog vremena i u subotu 18. svibnja uživati najprije u izložbi cvijeća, a zatim od 18 sati u atraktivnoj izvedbi zbora, solista i bubnjara.

Srdačan pozdrav svima, Kruno Kovačević (AZ Vladimir Prelog)